Ny generasjon silikonfri termisk gel

Skal tilby en kombinasjon av gode fysiske og termiske egenskaper i silikonfritt bindemiddelsystem.

Publisert

Chomerics (en divisjon i Parker Hannifin Corporation) lanserer nå THERM-A-GAP GEL 40NS, den neste versjonen i serien med silikonfri, termisk ledende gel.

Dette materialet med én komponent og lav avgassing skal ha en spesiell sammensetning for å oppfylle de strenge kravene til silikonfølsomme bruksområder, for eksempel optisk utstyr, kameramoduler, sensorer med høy ytelse og datalagringsenheter.

Med en varmeoverføringsytelse og termisk konduktivitetsevne på 4,0 W/mK vil brukere av gelen etter sigende oppleve et termisk pålitelig materiale i en pakke med ultralav trykkraft: Det deformeres lett under monteringstrykk, og minimerer dermed belastningen på komponenter, loddeforbindelser og ledninger.

Det herdede og dispenserende produktet trenger ikke blandes og opprettholder de tradisjonelle fordelene til Parker Chomerics' linje med termisk gel, og tilbyr sømløs integrasjon i automatiserte monteringsbruksområder med stort volum samt i omarbeidings- og reparasjonssituasjoner.

THERM-A-GAP GEL 40NS skal videre tilpasse seg grove, uregelmessige overflater, forskyver luftspalter og tar opp produksjonstoleranser på varmegenererende komponenter. Produktet har svært lav termisk impedans ved festelinjer så tynne som 0,15 mm (0,006 tommer).

- Forbrukerelektronikk-, bil- og telekommunikasjonsbransjen har ventet i årevis på en pålitelig, silikonfri løsning med høy ytelse, som passer inn i porteføljen av dispenserende og kostnadseffektive materialer for termisk grensesnitt, sier Ben Nudelman, global markedssjef i Chomerics Division.

THERM-A-GAP GEL 40NS krever ikke sekundær herding og er egnet for bruksområder som må redusere risikoen knyttet til silikonoljeoverføring eller -forurensning, eller for enheter som er produsert i silikonfrie anlegg.

Produktet finnes i standard patronstørrelser, fra 10 cc sprøyter til 3,8 liters spann.

Powered by Labrador CMS