Utvider med hunnkontakt

Harwin legger til hunnkontakt for å ivareta halvstiv koaksialkabling til sine Datamate Mix-Tek-alternativer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Harwin utvider programmet der de forskjellige elementene i Datamate Mix-Tek-kontaktene med 4 mm-pitch kan leveres separat, og tilbyr nå et nytt alternativ med hunnkontakt.

Som alle Mix-Tek-koaksialkontakter er M80-310 designet for dataoverføring, med støtte for frekvenser opp til 6GHz. Denne nyeste kontakten kan utstyres med en halvstiv koaksialkabel med en diameter på 1,19 mm/0,047 tommer. 90°-orienteringen betyr at den er optimalisert for situasjoner, der det er begrenset plass over en kabel-til-kort-tilkobling.

M80-310-kontaktene skal være egnet for bruk med hele utvalget av forskjellige Mix-Tek innkapslingstyper med høy pålitelighet (Hi-Rel) – fra 2 til 12-posisjonsversjoner. Disse innkapslingene kommer med en rekke jackscrew-utførelser for å sikre parrede koblinger som er i stand til å motstå opptil 10G vibrasjoner og 100G sjokk. De er også fullt kompatible med alle eksisterende koaksiale hannkontakter i Mix-Tek-porteføljen, og gir 50 ohm impedanstilkobling. Med gullbelagte kontakter og ytre skall, skal disse kontaktene tåle minimum 500 paringssykluser. Kontaktene vil være på lager og tilgjengelige gjennom Harwins globale distribusjonsnettverk. Blant hovedapplikasjonene de vil innlemmes i, finner vi roboter, industrielt utstyr, militær-/romfartsmaskinvare og satellitter/kubesatellitter.   

Powered by Labrador CMS