Kabler og kontakter:

DAK-modeller og pris på nett

Harwin kan nå tilby nedlastbare DAK-modeller og sanntids lagerbeholdning hos distributører samt online pris.

Publisert

Kontaktleverandøren Harwin satser friskt for å gi ingeniører alle ressursene og verktøyene som kreves for å utvikle nye systemdesign raskt og enkelt. Som sådan er selskapets siste fremskritt å integrere to kraftige verktøy, fra henholdsvis TraceParts og TrustedParts, på sin nettside.

Samarbeidet med TraceParts skal sikre at designere enkelt kan få tilgang til 3D-modeller av Harwins kontakter, EMC-skjerming på kortnivå og kretskort-maskinvare. Modeller er tilgjengelige i alle gjeldende filformater, slik at ingeniører kan integrere disse direkte i deres DAK-system og design, hvilket sparer verdifull tid og effektiviserer utviklingsprosessen, skriver selskapet i en pressemelding.

TrustedParts skal gi ingeniører og innkjøpere enkel tilgang til aggregerte pris- og tilgjengelighetsdata for originale komponenter fra utelukkende autoriserte-/franchiseforhandlere for innkjøp av elektroniske komponenter. Over 6000 av Harwins mest omsatte komponenter er oppført på lokale språk og valutaer for hvert av nøkkelmarkedene rundt om i verden.

– Harwins digitale endring beveger seg i et raskt tempo, observerer markedsdirektør Peter Schneid. – Selv om fysiske konnektorprøver er viktige, blir 3D-modeller av konnektorer stadig viktigere som "digitale prøver". Enkel tilgang til aggregerte sanntidspris- og tilgjengelighetsdata fra autoriserte kilder er tilsvarende viktig, uttaler han i forbindelse med samarbeidet med TraceParts og TrustedParts.

– Når alt dette kombineres med Harwins omfattende sett med ressurser, inkludert produktspesifikasjonsark, testrapportsammendrag, produktopplæringsinformasjon og verktøyinstruksjonsark, vil ingeniørene ha alle verktøyene for å sikre at Harwins konnektorer blir designet inn riktig og enkelt, fastslår han.

 

Powered by Labrador CMS