Kraftelektronikk:

Løsningsguide med fokus på ladestasjoner

Ny løsningsguide produsert av Farnells tekniske eksperter er nå tilgjengelig som kilde for ladeinformasjon for elbiler.

Farnell har utgitt en ny løsningsguide som fokuserer på ladestasjoner for elektriske kjøretøy (EV). Det forventes å være den definitive ressursen for alle aspekter ved utvikling av EV-ladestasjoner, fra strømstyring til tilkobling og sikkerhet.

Guiden skal ta hensyn til mangfoldet av ladestasjonskrav og deres respektive applikasjoner ettersom de raskt kommer inn i områder som spenner fra boligområder og kommersielle komplekser til arbeidsplasser, offentlige rom og utpekte bedriftsflåte-ladeplattformer. Enten en utvikler lager en ny løsning for sporadisk kjøretøylading eller hurtigladestasjoner, vil denne veiledningen hjelpe dem å komme frem til den ideelle ladeinfrastrukturen for elbiler for deres applikasjon raskere, hevder distributøren.

I tillegg til den nye løsningsguiden, har Farnell samlet en stor mengde nettbasert informasjon om EV-laderløsninger fra detaljer om strømdistribusjonsenheter, inngangsbeskyttelse, koblinger og betalingssikkerhet til mikrokontrollere, PLS-er og alt i mellom. Biblioteket med materialer for elbiler er tilgjengelig med både praktiske bruks- og driftsdetaljer, og detaljert individuell produktinformasjon og priser.

Farnells EV-løsningsguide er kun tilgjengelig på engelsk og kan lastes ned her, og EV-referansebiblioteket kan nås ved å klikke her.

Powered by Labrador CMS