DEFA inngår avtaler som sikrer større vekst

Skal selge profesjonelle batteriladere til bilindustrien i Europa og Kina.

Etter at DEFA tidligere har kunngjort avtale med en av de største tyske bilprodusentene, har selskapet nå sikret seg vesentlige avtaler med nye partnere i Europa og Kina. Disse avtalene gjelder distribusjon og salg av ladere for bilhall og verksted gjennom globale nettverk av bilforhandlere og verksteder. Avtalene styrker ytterligere DEFAs posisjon som en av de ledende produsenter og leverandører av profesjonelle batteriladere.

Avtale med viktig distributørkjede i Kina

DEFA har etablert et salgskontor i Kina i tillegg til et solid eksportteam i Europa, noe som sikrer tilstedeværelse i alle kontinenter inkludert Australia. Avtalen med den kinesiske distributøren innebefatter distribusjon, markedsføring og salg av verkstedladere til profesjonelle verksteder i Kina.

– Bilindustrien er inne i en rask utvikling og behovet for ny kompetanse er økende i tråd med stadig med avansert teknologi og funksjonalitet i nye biler. For å møte disse kravene er det også viktig at verkstedet ruster opp, da behovet for effektiv og profesjonell batterilading i alle type biler vil øke, sier Ståle Kvitle, EVP Auto&Industry i DEFA.

Utstillingslader

To viktige avtaler med ledende bilprodusenter i Europa er et resultat av det økende behovet lading i bilhaller. Profesjonelle bilforhandlere ønsker å ha biler med fulladet batteri i bilhallen for å demonstrere avanserte elektroniske systemer i moderne biler, og bilhallen tar seg bedre ut med diskret ladere under bilen.

– Bilhallen er den viktigste arenaen for de fleste bilforhandlere, sier Ståle Kvitle. En bilhall som viser bilene med fungerende funksjoner uten løse kabler under panseret, vil bidra til at kundene får en optimal opplevelse når de skal se hva bilen har å tilby. Våre showroom-ladere har veldig høy yteevne og et brukervennlig, diskret design. Vi er utrolig stolt over at nye produsenter velger å ta våre ladere inn i sine globale salgsnettverk“

Disse laderne er de seneste nyhetene i DEFAs komplette sortiment for batteriladere, som nå inkluderer ladere for verksted og bilhall samt en stor bredde i fastmonterte ladere til alle type kjøretøy.

Powered by Labrador CMS