Embedded World 2024:

Kommunikasjon og mobilitet

Murata demonstrerer sine kommunikasjons- og mobilitetskapasiteter på Embedded World.

Publisert

Murata vil vise frem et bredt spekter av innovativ tilkobling og mobilitet på Embedded World (Nürnberg, 9.-11. april). Blant det brede spekteret av demonstrasjoner vil besøkende til selskapets stand (4A-646) kunne utforske hvordan den nye Type 2GT multi-band LoRa-modulen rapporterer sensordata til skyen. De som er interessert i mobil- og IoT-løsninger kan besøke Muratas andre stand (Hall 3-228) for å oppdage selskapets globale allianse som kombinerer en enhetlig Device Management Platform med Zero-Touch Secure Connection, eSIM og én SKU Cellular Module for å drive veksten av IoT-adopsjon og mobilmarkedet.

Muratas Type 2GT modul med Semtechs avanserte LR1121 RF transceiver-IC tilbyr en nøkkelferdig løsning for rimeligere montering og raskere tid til markedet med en forhåndssertifisert LR1121-variant lett tilgjengelig.

– Med dette tilbudet har vi skapt den mest etterspurte løsningen i IoT-markedet som gir flerbånds LoRa og frekvenshopping spredt spektrum (LR-FHSS) kommunikasjon med lang rekkevidde over sub-GHz og 2,4 GHz ISM-bånd samt lisensiert S-Band for satellitter, uttaler Hirokazu Nakae, daglig leder, avdeling for utvikling av kommunikasjonsmoduler i Murata. – Den nye multi-band-modulen lar designere utvikle produkter med en raskere tid til markedet ved å minimere stykklistestørrelse, kostnad og kompleksitet, legger han til.

Besøkende vil også kunne se hvordan Type 1WL LoRaWAN-modulen kan brukes som et LoRaWAN-relé for å utvide dekningen, samt en LoRaWAN-sluttenhet for å rapportere data til skyen. Type 1WL geolokaliseringsmodul fra Murata innkapsler alle komponenter med høy tetthet og høy kompleksitet, og krever kun et kretskort med lav kompleksitet og brukerkode for å utvikle enhver brukerapplikasjon, noe som skal redusere produksjonstesttiden til et minimum.

Murata vil også vise frem sin Type2EL-modul som er optimalisert for å møte de strenge kravene til neste generasjons IoT-maskinvare - hvor det å ha Matter-tilkobling er satt til å bli en stadig viktigere forventning. Denne modulen er basert på en høyt integrert IW612 enkeltbrikke 2,4/5 GHz-løsning fra NXP, som dekker et bredt spekter av forskjellige trådløse protokoller. Gjennom dette er 1x1 dual-band Wi-FiTM (IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax), Bluetooth 5.3 og IEEE 802.15.4 alle integrert i Murata tri-radio-modulen.

Når det gjelder mobilitetsløsninger, vil Murata vise frem sin nye «telefon som en nøkkel» løsning (PaaK). Ved å bruke UWB- og BLE-teknologi er det ikke nødvendig med internettilkobling med standardiserte systemer som eksisterer for låstyper for biler, hjemme og på kontoret. Løsningen er også Car Connectivity Consortium (CCC) Digital Key-kompatibel for autentisering og deling.

Besøkende på stand 228 i Hall 3 vil se hvordan Alliansen leverer raskere utviklingsvilkår, lavere totale kostnader, lavere strømforbruk, optimalisert mobiltrafikk og lavere leverandørengasjement for alle Cellular IoT-utviklere som en totalløsning. For å effektivt implementere utbredte IoT-løsninger krever bedrifter en rask, skalerbar og effektiv distribusjon støttet av kostnadseffektive styringssystemer og energieffektiv maskinvare som letter batteridrevne design. Dette gjelder spesielt for små og mellomstore bedrifter, som mangler forhandlingskraft og ressurser til større organisasjoner. For å operere i mer enn én region, må bedrifter også vanligvis administrere flere kontrakter og SKU-er med en rekke cellular Connectivity Service Providers (CSP-er), på forskjellige nettverk, noe som ytterligere øker kompleksiteten til utbredt IoT-implementering.

Deltakere vil også kunne utforske et bredt spekter av nye Murata-produkter, inkludert rimelige Wi-Fi-moduler, STM32-plattformstøttende løsninger, mobil IoT og sporingsenheter, opplyser selskapet.

 

Powered by Labrador CMS