Ny skyplattform for mønsterkortdesign

Den nye Altium 365 plattformen skal gjøre utviklere i stand til å jobbe hvor som helst og jobbe sammen med hvem som helst .

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Altium LLC lanserer i dag Altium 365, som de hevder er verdens første skyplattform for mønsterkortdesign og -realisering.

Med denne plattformen sikter selskapet på å endre elektronikkindustrien, ved å fylle gapet mellom mønsterkortdesignere, komponentleverandører og produsenter, gjennom sømløst samarbeid etterhvert som designprosessen skrider frem.    

Altium 365 fungerer harmonisk med  mønsterkortverktøyet Altium Designer, og skal redusere feilkommunikasjon, redesign-iterasjoner og time-to-market for designteamene.

– Det er i ferd med å skje en langsiktig endring i måten de forskjellige partene i elektronikkindustrien samarbeider på, sier Ted Pawela, administrerende direktør i Altium. – Enten du jobber hjemmefra, på kontoret eller på forretningsreise, er behovet for å jobbe hvor som helst i verden uten å være bundet til skrivebordet ditt kommet for å bli. Altium baner vei for ingeniører og designere å jobbe hvor som helst, og få kontakt med hvem som helst ved å gjøre brukeropplevelsen ved Altium Designer mer samarbeidsorientert og mer tilgjengelig enn noensinne, fremholder han.

Med Altium 365 skal brukere kunne samle interessenter og deltakere etter eget valg (selv de som ikke har Altium Designer), samtidig som IP (intellektuell eiendom) er sikre, og design under kontroll.  

Teamene kan organisere design, biblioteker og deltakere på ett sted, og dele lenker til designene sine for enkelt samarbeid i sanntid. Designene er alltid tilgjengelige når som helst, på hvilken som helst enhet og hvor som helst, ifølge Altium. Ved å utnytte DAK-spesifikk intelligens kan designdata lagres på en måte som gjør prosjekter, filer og versjonshistorikk tilgjengelig og enkel å navigere på nettet.

Altium 365 gir en innebygd kodesigner-funksjon mellom elektroniske og mekaniske domener gjennom naturlig integrasjon med PTC Creo, Dassault Systèmes SolidWorks  og Autodesk Inventor. Mønsterkortdesignere og mekanisk DAK-designere skal dermed kunne samarbeide mer effektivt og kreativt enn noen gang før.

Skyplattformen skal også bidra til å strømlinjeforme produksjonsprosessen. Design kan pakkes og deles med interne og eksterne deltakere kun med en enkel nettkobling, som du kan få tilgang til via hvilken som helst plattform på hvilken som helst internettaktivert enhet, opplyser Altium.

Powered by Labrador CMS