Savner kundene – inviterer til seminar

For første gang på lenge holdes det igjen elektronikkseminar med fysisk fremmøte.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Nordcad Systems A/S har allerede varslet flere nettseminarer utover høsten, men har etter en tenkepause bestemt seg for å arrangere også et fysisk seminar. I Oslo.

– Siden det er så lenge siden vi har hatt mulighet for å reise til våre norske kunder, har vi valgt å arrangere et gratis elektronikkseminar i oktober, forteller markedsdirektør Stine Mogensen.

Hun opplyser at invitasjonen gjelder både nåværende kunder og andre interesserte. – Vi håper det blir en suksess!

Seminaret med den glitrende tittelen «Fremtidens Elektronikkdesign» er gratis, men det er bindende påmelding.

På seminaret vil du høre om nåværende trender innen elektronikkdesign, samt få nyttig kunnskap om nyhetene i de velkjente OrCAD, Allegro og PSpice verktøyene.

Har du utfordringer med å skaffe komponenter, vil du få vite hvordan du kan finne alternative komponenter med CIP og Silicon Expert. Du skal også få gode tips og triks for å komme i gang med å sette opp sjekker, som sikrer bedre kvalitet på PCB layoutet, ifølge Nordcad.

Fra timeplanen sakser vi: Nyheter fra Nordcad, Titleblock og Output funksjoner for OrCAD/Allegro, nyheter fra OrCAD, Allegro og PSpice, Komponentstyring, sourcing, Silicon Expert,  Kom i gang med å bruke Design for Manufacturing og de første reglene, Power Integritet/PDN analyse, Strømtettheter og forsyning til komponenter m.m.

For påmelding/mer informasjon kan du sende en epost med emne «Nordcad seminar» til Nordcad.

Siste frist for påmelding er 18. oktober 2021. Der er begrensede plasser på grunn av Covid-19 avstandskrav. Det hele finner sted på Oslo Kongressenter, Oslo.

Powered by Labrador CMS