Design og verifikasjon :

Ønsker innspill til DVCon Europe

Design- og verifikasjonskonferansen DVCon Europe 2024 inviterer til å komme med forslag til presentasjoner, kurs og paneldebatter.

Publisert

Konferansen med det fulle navnet The Design and Verification Conference & Exhibition Europe (DVCon Europe), som er sponset av Accellera Systems Initiative, publiserer nå «Call For Papers» for d, fulgt av SystemC Evolution Day den 17.

Fristen for innledende innleveringer for tekniske presentasjoner, veiledninger og paneler er 22. april, med innleveringsdato 1. juli for fullstendige tekniske presentasjoner og fullstendige forskningsartikler.

Utstillingen, som viser EDA- og IP-løsninger og -tjenester, er i stadig ekspansjon og kontraktsfristen for utstillere er 13. september.

Mark Burton.

Mark Burton er utnevnt til ny generalsekretær for styringskomiteen. Burton fungerte tidligere som leder for ingeniørteknisk program, og styrte også konferansen gjennom to virtuelle arrangementer som VR-leder. – I 2023 lanserte vi vårt nye forskningsspor, som var en stor suksess, og utvidet vårt design- og verifiseringsfellesskap ytterligere. Etter tilbakemeldinger fra deltakerne ser vi nå ut til å utvide mer til modellering på systemnivå og maskinvare/programvare co-design, kommenterer han.

I år vil den forskningstekniske programkomitéen (RTPC) bli ledet av Christoph Grimm fra University of Kaiserslautern-Landau, og han leder et sterkt RTPC-team fra et bredt spekter av europeiske universiteter. Hele DVCon Europe 2024-styringskomiteen er sammensatt av tekniske eksperter fra NXP, Intel, Bosch, ARM, Infineon og Qualcomm, samt fra akademia, som sikrer at DVCon Europe fortsetter å lages av brukere for brukere.

Hovedtemaet for showet er design og verifikasjon, som dekker metodikkene og teknologiene til verktøy, språk og standarder for integrerte og innvevde systemer og produkter. De som sender inn bidrag oppfordres til å fremheve bransjetemaer og trender som Digital Twin, skyprosessering og -tjenester, IoT, funksjonell sikkerhet og trygghet, ML/AI, ADAS og digitalisering.

 

 

Accellera Systems Initiative

www.dvcon-europe.org

Powered by Labrador CMS