EDA:

Oppdaterer modellbasert designløsning

Den siste oppdateringen av tilstandsmaskindesignløsningen IAR Visual State får bedre støtte på tvers av plattformer og en rekke nye funksjoner.

Den nyeste versjonen av IARs modellbaserte designløsning, IAR Visual State, har forbedret støtte på tvers av plattformer, og nye visualiseringsfunksjoner for rask kodegenerering som støtter utviklingstilnærmingen «low-code».

Utviklere bruker IAR Visual State til å bygge design på høyt nivå, strukturere komplekse applikasjoner, legge til trinn-for-trinn-funksjonalitet i detalj gjennom visualisering og automatisk generere 100 % designkonsistent C-, C++-, C#- eller Java-kode.

IAR Visual State er spesielt nyttig for store designprosjekter i innvevde applikasjoner som bilinstrumentklynger, selvkjørende kjøretøysystemer, avanserte elektroverktøy, salgsautomater, HVAC-systemer, sporingssystemer, heiser, PLS-er og kontrollsystemer. Løsningen gir formelle verifikasjons-, analyse- og valideringsfunksjoner for å sikre at applikasjonene fungerer etter hensikten.

– IAR Visual State hjelper raskt til med å generere høykvalitetskode og effektivt administrere kompliserte design, sier Anders Holmberg, CTO i IAR. – I tillegg er det lagt til nye funksjoner som varianthåndtering, C#- og Java-kodegenerering, støtte for kravhåndtering (ReqIF-format), og en modernisert hierarkisk koder gjør det mulig å jobbe i store og spredte team med forskjellige ferdigheter fra innvevd- til mobil/PC-applikasjoner, inkludert lavkodeutvikling.

Den siste oppdateringen legger til bedre støtte på tvers av plattformer for en forbedret brukeropplevelse på både Windows og Linux. Statuskartredigereren og navigatoren er blitt forent til ett program med et nytt utseende og preg, samt fanevinduer. Dette lar utviklere ha samme brukeropplevelse på både Windows og Linux. I den siste utgivelsen støtter IAR Visual State Linux Ubuntu 18 og Ubuntu 20.

Mer informasjon og evalueringslisenser er tilgjengelig på www.iar.com/visualstate.

Powered by Labrador CMS