Utvikling:

Integrerer Reality AI og e2 studio IDE

Renesas gjør det nå mulig å dele data mellom innvevde- og AI/ML-prosjekter, og strømlinjeforme etableringen av kant- og endepunkts AI-applikasjoner.

Publisert

Renesas har laget et grensesnitt mellom Reality AI Tools og deres integrerte utviklingsmiljø, e2 studio. Dermed er det mulig å dele data, prosjekter og AI-kodemoduler mellom de to programmene. Moduler for sanntidsdatahåndtering er integrert i Renesas MCU Software Development Kits Flexible Software Package (FSP) for RA, Firmware Integration Technology (FIT) for RX og Software Integration System (SIS) for RL78 for å lette datainnsamling fra Renesas-sett eller kundemaskinvare som bruker disse mikrokontrollerne. Denne integrasjonen skal muliggjøre raskere designsykluser for kunstig intelligens (AI) og små maskinlæringsapplikasjoner (ML) på kanten og endepunktet til IoT-nettverk.

Siden Renesas kjøpte Reality AI i 2022, er det gjort en felles innsats for å undersøke, forbedre og forenkle AI-design. Reality AI Tools, et programvaremiljø bygget for å støtte hele produktutviklingen av AI-applikasjoner, lar brukere automatisk utforske sensordata og generere optimaliserte modeller. Nå leverer Renesas en datavei mellom Reality AI Tools og e2-studiomiljøet som brukes til å programmere Renesas’ mikrokontrollere. Sensordata samlet inn fra Renesas MCU-utviklingssett, visualisert og merket i e2 studio kan nå overføres til tilhørende prosjekter i Reality AI Tools med et trykk på en knapp. I tillegg har brukere nå muligheten til å laste ned og integrere AI/ML-klassifiserere generert i Reality AI Tools fra e2 studio.

I tillegg kan brukere synkronisere og overføre lister over prosjekter i e2 studio fra Reality AI Tools. De kan også knytte et e2-studioprosjekt til et Reality AI Tools-prosjekt og lage et nytt Reality AI Tools-prosjekt fra e2 studio. Selskapet har lagt ut en video som viser dette her.

Renesas bygger også et bibliotek med applikasjonseksempler og referanseløsninger internt og i samarbeid med økosystempartnere. Eksemplene tilbyr en proof-of-concept eller blåkopi for spesifikke brukstilfeller. AI-applikasjonsbiblioteket har nå over 30 referanseløsninger for brukstilfeller som strekker seg på tvers av sanntidsanalyse, visjon og taleapplikasjoner.

Onlineseminar: AI Live

12. oktober 2023 vil Renesas presentere et online, halvdagsarrangement med fokus utelukkende på AI-relaterte emner. I tillegg til keynotes fra ledere og bransjeeksperter, er det planlagt en livlig rundebordsdiskusjon. Deltakerne vil også kunne velge fra en rekke tekniske foredrag som fordyper seg i detaljer om ulike aspekter av AI. Interesserte kan sjekke ut Renesas AI Live-arrangementssiden for å registrere deg og se hele agendaen.

Powered by Labrador CMS