Ettkorts datamaskiner:

DesignSpark-støtte for ROCK-kort

OKdo og DesignSpark slår seg sammen for å skape et miljø for ROCK-brukere.

Publisert

OKdo og DesignSpark, begge en del av RS Group Plc, melder i dag at de har inngått et strategisk partnerskap som skal sette ingeniørmiljøet i sentrum. Med den nylige lanseringen av OKdo-serien av ROCK ettkorts datamaskiner, laget i samarbeid med Radxa, var det viktig at det ble utviklet forbedret støtte for brukerne, ifølge de to.

Etter tilbakemeldinger fra brukere om mangelen på dokumentasjon og støtte rundt kortene, inviterer begge selskapene aktivt innspill fra ingeniører over hele verden for å tilby sin ekspertise for å sikre at tilbudet blir best mulig.

- Da vi lanserte DesignSpark tilbake i 2010, var vårt oppdrag å støtte designingeniører på alle nivåer, fra studenter og hobbyister til profesjonelle ingeniører, stilt overfor utfordringene med reduserte designteam og behovet for å fullføre designene deres raskere midt i økende konkurranse, uttaler Mike Bray, innovasjonsdirektør i DesignSpark.

- I løpet av årene har vi gått videre for å etablere DesignSpark som et pålitelig online støttepunkt for ingeniører overalt, og det er grunnen til at vi er glade for å samarbeide med OKdo for å gi fellesskapet og støtten som kundene deres har etterlyst rundt deres ROCK-tilnærming, fortsetter han.

Med sitt fokus på ettkorts databehandling for IoT er OKdo godt posisjonert for å bringe ROCK SBCene til det globale markedet, og ved å utnytte DesignSpark-fellesskapet vil de kunne utvikle sine tilbud med direkte innspill fra ingeniørene som bruker kortene i sine applikasjoner, i tillegg til å gi ende-til-ende støtte gjennom design, produksjon og distribusjonsprosessen.

DesignSpark-miljøet antas i dag å ha rundt 1,5 millioner medlemmer.

Powered by Labrador CMS