Lanserer nytt utdannings- og forskningsprogram med rabatter og gave

Farnell samarbeider med noen av verdens ledende leverandører for å gi utdanningsinstitusjoner og ideelle organisasjoner rabatter på testutstyr og sjansen til å vinne en produktpakke verdt over 120 000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Farnell har i dag lansert et nytt utdannings- og forskningsprogram i samarbeid med noen av verdens ledende test- og verktøyleverandører for å gi eksklusive rabatter på testutstyr og muligheten for utdanningsinstitusjoner. og ideelle organisasjoner for å vinne en stor produktpakke. Programmet er utviklet for å bidra til å gjøre test- og verktøyprodukter av høy kvalitet mer tilgjengelige og rimelige for skoler, universiteter og ideelle forskningssentre, heter det i en pressemelding tirsdag.

Kvalifiserte deltakere inviteres til å registrere et prosjekt og utstyret de trenger på Farnells nettsider for muligheten til å vinne testutstyr til en verdi av 10 000 GBP (ca 120 000 kroner). Premiepakken kan inkludere en rekke testutstyr og tilbehør, som mutlimetre, oscilloskop, signalgeneratorer, loddestasjoner, håndverktøy, termiske kameraer, testkabler, prober, kontakter og mye mer, for å støtte et registrert prosjekt.

Som en del av programmet samarbeider Farnell med testleverandører, inkludert Tektronix, Keysight, Rohde & Schwarz, Fluke, NI og mange flere for å tilby eksklusive rabatter på et bredt spekter av produkter. Studenter, pedagogiske fagfolk, elektronikkingeniører og immkjøpere kan spare penger på produkter fra store merker, inkludert:

  • Opptil 10 % rabatt på AMETEK Land og B&K Precision-linjer
  • 15 % rabatt på utvalgte produkter fra Tektronix, Keysight, Aim TTI og Klein Tools
  • Opptil 20 % rabatt på HIOKI-produkter
  • Opptil 30 % rabatt på produkter fra NI og Rohde & Schwarz
  • Opptil 35 % rabatt på utvalgte Fluke-produkter

Skoler, universiteter og non-profit forskningssentre kan delta i konkurransen fra nå, og vinnerprosjektet vil bli annonsert av Farnell på nyåret.

Interesserte kan registrere seg her: farnell.com

Powered by Labrador CMS