Distribusjon T&M:

Blant nye produkter er FieldFox C, den siste versjonen av en lett, robust og håndholdt RF-analysator.

Mer Keysight hos Elfa Distrelec

Vil styrke distributørens tilbud innen test & måling.

Publisert

Elfa Distrelec, et selskap i RS Group plc har kunngjort en betydelig utvidelse av test- og måleinstrumenter fra Keysight Technologies for salg i Europa.

Dette er med på å videre styrke selskapets brede utvalg av test- og måleprodukter, noe som gir ingeniører, teknikere og pedagoger tilgang til et større tilbud av Keysights industriledende produkter, skriver distributøren i en pressemelding i dag.

Keysight Technologies tilbyr design-, emulerings- og testløsninger, og de har et omfattende utvalg av instrumenter, programvare og tjenester. Utvidelsen inkluderer høytytende oscilloskoper, signalgeneratorer, avanserte RF-instrumenter og komponenter, og tilhørende programvare, noe som effektivt dobler antall produkter tilgjengelig fra Elfa Distrelec til over 45 000.

Porteføljen er blitt oppdatert med blant annet disse produktene: EXR-oscilloskoper med opptil 6 GHz på alle 8 kanaler, 7 innebygde instrumenter i én enhet, maskinvareakselerert plotting og full oppgraderingsmulighet. Et annet tillegg det er verdt å legge merke til er FieldFox C, den siste versjonen av en lett, robust og håndholdt RF-analysator. Produktene komplementeres av en betydelig utvidelse av den tilgjengelige programvaren, for bruk med både nye og eksisterende instrumenter.

Powered by Labrador CMS