Anvendelige prosessormoduler

Arrow Electronics kan nå tilby systemmoduler (SoM) fra RBZ Robot Design, med NXP-prosessorer og omfattende IoT-muligheter.  

Publisert Sist oppdatert

Arrow Electronics har inngått en avtale om distribusjon av RBZ Robot Designs SIMPLIA systemmoduler (SoM) på global basis.

Disse SoM-løsningene innebærer en kompakt formfaktor som tilbyr ikke bare en kraftig mikroprosessor, men også ledningsbaserte- og trådløse kommunikasjonselementer, avanserte HMI-grensesnitt og kunstig intelligens (AI).

Modulene skal være kompatible med hverandre, noe som betyr at design vil være skalerbare, både i ytelse og tilkopling.

RBZ ble etablert i 2003 som et uavhengig designhus, og kan i dag kan tilby kundetilpassede løsninger og SoM-systemer basert på NXP-prosessorer. Modulutvalget skal kunne konfigureres til ulike industribehov, med fokus på applikasjoner som krever kommunikasjon med omverdenen.

Hele produktspekteret kan som opsjon leveres med et autentiseringselement fra NXP, slik at produktene skal være i stand til å møte de nyeste sertifiseringsstandardene.
SIMPLIA-produktene kan kundetilpasses både når det gjelder minne og formfaktor.  Videre kan RBZ implementere proprietære kommunikasjonssystemer eller kundens egen elektronikk, dersom produksjonsvolumet er tilstrekkelig.  

Design av bærerkort og utvikling av kundespesifiserte programvareutviklingssett er også tilgjengelig. 

Powered by Labrador CMS