Digi-Key satser på dedikerte løsninger for oppstartsbedrifter

Digi-Key Electronics lanserer en mikronettside og hjelpemanual rettet mot de som ønsker å gjøre «oppstartsdrømmer til virkelighet».

Publisert Sist oppdatert

I følge distributøren utnytter oppstartssiden ressurser, verktøy og kunnskap Digi-Key har samlet inn etter å jobbe med tusenvis av oppstartsbedrifter hvert år. Manualen, kalt Startups Survival Guide, er den andre utgaven som utgis Digi-Keys i samarbeid med Startups Magazine. Begge ressursene følger en 10-trinns reise, fra ideer og prototyper til produksjon og support, og gir fagmessig gjennomgåtte suksessfaktorer for å forenkle og vise vei mot en vellykket oppstart, som det heter.

– Vårt engasjement med titusenvis av nystartede selskaper har gjort det mulig for Digi-Key å lære måter rundt vanlige og mer uklare fallgruver som kan være til hinder for oppstartsbedrifters ønsker og ambisjoner. Det nye mikrosiden og guiden er to av de beste ressursene som skal tiø for å styre gjennom disse hindringene, sier David Sandys, direktør for teknisk markedsføring hos Digi-Key."

oppstartssiden skal man finne alle verktøy og ressurser på ett sted. Den er sentrert rundt Startup Roadmap, som er 10 trinn med oppstartssuksess som gir beskrivelser, verktøy og ressurser for hvert trinn. Veikartet har også en video fra Limor «Ladyada» Freid, grunnleggeren av Adafruit, om hvordan hun nærmer seg hvert av trinnene.

Nettstedet inneholder også et Roadmap Dashboard, som er et interaktivt verktøy med trinn, deltrinn og ressurser for hver av de ti trinnene, samt et innovativt sporingssystem som hjelper oppstart med å fullføre alle trinnene som er nødvendige under reisen. Nettstedet inneholder også over et dusin andre verktøy for oppstart for alt fra Scheme-it, et idéverktøy som tar utgangspunkt i «baksiden av en serviett» for styring av stykklisten (BOM), referanseplattformer, ren mønsterkort-bestilling med PCB Builder og DKRed som også inngår i Digi-Keys markedsføringstilbud som blant annet gir synlighet og salg gjennom Digi-Keys nettsted.

Powered by Labrador CMS