Distribusjon:

Avnet Abacus ved Rudy Van Parijs (t.h,) og XP Power ved Gavin Griggs inngår samarbeid.

XP + Avnet Abacus = sant

XP Power kunngjør et strategisk distribusjonssamarbeid med Avnet Abacus.

Publisert

XP Power melder i dag at de har signert en strategisk avtale om distribusjonssamarbeid med Avnet Abacus, en ledende europeisk distributør innen integrerte kretser, passive komponenter, elektromekanikk og nettfordeling. 

Ifølge avtalen skal Avnet Abacus distribuere XP Powers produkter på EMEA-markedet og ivareta kundene med inngående støtte med hensyn til teknologi, forsyningskjede og logistikk. 

– Dette samarbeidet markerer et viktig vendepunkt i det pågående arbeidet med å levere kraftløsninger av høy kvalitet til kunder i flere bransjer, uttaler Gavin Griggs, CEO i XP Power. – Ved å slå oss sammen håper vi å kunne effektivisere og forbedre produktenes tilgjengelighet til et større publikum med designingeniører og produsenter, fremholder han.

– Avnet Abacus’ store distribusjonsnettverk og inngående forståelse av EMEA-markedet, sammen med teknisk kyndighet og god kundestøtte vil føre til økte verdier og mer fornøyde kunder, håper han. 

– Vi er glade for å ha inngått dette strategiske partnerskapet med XP Power, kommenterer Rudy Van Parijs, president i Avnet Abacus. – XP Power har lang erfaring med å levere pålitelige og effektive strømløsninger. Med denne distribusjonsavtalen kan vi i enda større grad oppfylle kundenes ulike behov, spesielt de som er ute etter robust og pålitelig strømforsyning til viktige systemer. Vi får en stadig større beholdning av XP Powers store utvalg av energiomformere og kan gi kundene våre rask tilgang til disse industriledende produktene, avslutter han. 

 

Powered by Labrador CMS