Distribusjon:

En motstandsavtale

Arrow Electronics har signert en distribusjonsavtale med Isabellenhütte, en utvikler og produsent av produkter basert på elektrisk motstand og termoelektriske egenskaper. Arrow skal levere Isabellenhüttes resistorlinje med produkter i hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Isabellenhütte er en uavhengig, familiedrevet bedrift med røtter som strekker seg hundrevis av år tilbake. Produktene som produseres i dag produkter for fremtidige markeder som e-mobility, smart grid og mer. Selskapet utvikler nye materialer og designer dem til produkter som setter globale standarder innen områdene strøm, spenning og måleteknologi, heter det.

Arrow vil i første omgang tilby Isabellenhütte-serien av presisjons- og kraftmotstander med lav motstand. Disse brukes i områder som inkluderer bilindustrien – hvor de brukes i motorstyring, injeksjonssystemer, førerassistanse og energistyringssystemer. Presisjons- og kraftmotstandene brukes også i industri- og kraftelektronikk, luftfart og romfart, telekommunikasjon og medisinsk sektor.

Isabellenhüttes ISA-PLAN- og ISA-WELD-teknologier utvider Arrows portefølje innen området shunter (lavohmske motstander). ISA-PLAN er motstandselementene etset fra filmer av motstandslegeringer. Syv ISA-PLAN OFM-serier er tilgjengelige i tillegg til konvensjonelle 2- og 4-terminals motstander.

ISA-WELD bruker på sin side solid elektronstrålesveiset komposittmateriale laget av to kobberstrimler og en motstandslegering. Dette komposittmaterialet kan tilpasses til nesten enhver form eller applikasjon gjennom en stanse- og bøyeprosess og gir en høy grad av fleksibilitet for applikasjonsdesign.

Powered by Labrador CMS