Distribusjon:

Utvider analog- og kraftportefølje med ny distribusjonsavtale

EBV Elektronik har signert en distribusjonsavtale med Nisshinbo Micro Devices Inc., en leverandør av analoge, kraft- og mikrobølgekomponenter.

Den nye avtalen styrker EBVs tilbud på tvers av disse produktsektorene og er et utmerket supplement eksisterende portefølje, og beriker valget for kundene i stor grad, melder distributøren.

Japanske Nisshinbo oppsto etter sammenslåingen av Ricoh og New Japan Radio, og har produsert en bred portefølje av elektronikkomponenter og RF/mikrobølgeradarprodukter i mer enn 60 år. Selskapet hevdes å være ledende innen analoge løsninger med et spesifikt fokus på energistyring og signalbehandling som en kjerneteknologi for mange applikasjonssektorer i industri-, bil- og forbrukermarkeder.

I komponentutvalget finner vi op-amp, low-dropout (LDO) regulatorer, motordrivere og analoge front-ende (AFE) komponenter. Andre produkter i Nisshinbo-serien inkluderer et bredt utvalg av batteristyringskretser, audio/video-kretser og RF/mikrobølgeprodukter som LNA-er og bevegelsesdetektorer.

Powered by Labrador CMS