Spoler som krever lite plass

Rutronik introduserer overflatemonterte (OFM) høystrømspoler fra TDKs oppdaterte ERU16-serie.

Publisert Sist oppdatert

Kompakte induktanser for høye strømmer: De nye 17,3 x 16,5mm EPCOS ERU-SMT kraftinduktansene fra TDK krever ifølge distributøren 12 prosent mindre plass enn forgjengeren, og er nå på plass på lager.  

Den lave totalhøyden på 7,55 mm (1,0μH) eller 11,1 mm (30μH) er typeavhengig. Det flate designet er gjort mulig ved hjelp av den flate rektangulære spiralviklingsteknologien som er brukt, og som i tillegg skal redusere tap.  Et tredje loddepunkt skal sikre høy mekanisk stabilitet på kretskortet.  

Induktansverdiene til spolene ligger mellom 1,0 μH og 30 μH. DC-motstand spenner fra  1 mΩ til 15,4 mΩ, og metningsstrømmene spenner fra 10,3 A DC til 40,4A DC ved en driftstemperatur på 25°C.

Disse høystrømspolene skal være egnet for et temperaturområde fra -40°C til 150°C. Ifølge produsenten er de RoHS-kompatible og kvalifisert i henhold til AEC-Q200, og kan egne seg for bruk i lastpunkt- (POL) og DC-DC omformere, svitsjede strømforsyninger, frekvensomformere for solcellesystemer, og frekvensomformere i hybride- og elkjøretøy, får vi opplyst.

Powered by Labrador CMS