Eliaden 2024:

Elbillading vil være ett av mange tema på standen til Codico.

– Må ut og møte folk

Elektronikkdistributøren Codico har samlet store ressurser for å møte folk ansikt til ansikt på Eliaden 2024: – De beste møtene gjøres ansikt til ansikt!

Publisert
Jan Egil Førland

Codico er i farta for tiden, og setter ifølge salgssjef Jan Egil Førland rekord i år når det gjelder deltagelse på messer i Nord-Europa – og Norge er intet unntak. Mens de fleste andre elektronikkdistributørene holder seg hjemme, satser Codico desto mer på årets Eliade.

De beste møtene

– Vi har en filosofi om at de beste møtene gjøres ansikt til ansikt, sier Førland. – Under pandemien ble man nok mer effektiv gjennom nettmøter, men etter vår erfaring oppnår man de beste resultatene med fysiske møter med kundene, understreker han.

Store ressurser

Førland forteller at selskapet bruker store ressurser på messen. Blant annet stiller de med en komplett elbilladestasjon, som skal demonstrere kapasiteten som totalleverandør av teknologier og komponenter. Foruten elbillading blir det naturlig nok mye fokus på kunstig intelligens, radarteknologi, trådløse systemer, batteristyring og skjermer. Blant mye annet.

IoT og kunstig intelligens vil være i fokus, og ikke minst nye komponenter for å realisere det.

Lokkemat

Et naturlig midtpunkt blir sikkert også den nye råtassen fra Qualcomm, QCC740 – ifølge Førland en «game-changer» med Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, Zigbee og Thread, og med sikkerhet som første prioritet. QCC740 har en innebygd sikkerhetsakselerasjonsmotor, som støtter både symmetriske og asymmetriske algoritmer. Den tilbyr sikkerhetstjenester som Secure Boot og Secure Debug, og kan støtte offentlige nøkkelakseleratorer, TRNG og QSPI (XiP) on-the-fly AES-dekryptering. Den er kvalifisert for PSA-sertifisering nivå 1. På messen kan du sikre deg et gratis demokort!

Kostnadsfri støtte

Førland lover at du vil møte folk med solid kompetanse på standen. Og uten fakturablanketter. – Kundene skal ikke være redde for at det koster penger å snakke med oss. Teknisk støtte fra oss skal være kostnadsfri – fra start til mål. Vårt fokus er å hjelpe kunden til volumproduksjon, avslutter han.

 

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS