Disitribusjon:

Styrker RF-tilbudet – inkludert UWB

Arrow Electronics tar inn Sunway Communication for å utvide tilbudet innen RF-kommunikasjon.

Publisert

Arrow Electronics har signert en avtale med Sunway Communication, som utvikler og produserer komponenter og moduler for RF-tilkoblingsapplikasjoner. Arrow vil tilby og støtte hele Sunway-porteføljen over hele Amerika, Europa, Midtøsten og Afrika. Mens Arrow nå er i stand til å levere hele Sunways produktspekter, vil det primære fokuset for engasjementet være på Sunways Ultra-Wideband (UWB)-løsninger. Disse inkluderer moduler og utviklingssett basert på NXP Semiconductors Trimension UWB-portefølje som skal muliggjøre utvikling av applikasjoner som enhetssporing, sanntidslokaliseringssystemer og tilgangskontroll for forbruker- og industrimiljøer.

Enhetene bruker Time-of-Flight og Angle-of-Arrival målinger for å bestemme relative posisjoner i tre dimensjoner med høy grad av nøyaktighet, får vi opplyst.

Sunway ble grunnlagt i 2006 og har vokst til å bli en global aktør innen trådløs kommunikasjon og har nå over 10 000 ansatte. Selskapet har investert løpende i forskning og utvikling, innlevert over 2000 patenter og konsentrert seg om introduksjon av produkter basert på toppmoderne teknologier for å opprettholde konkurranseevnen.

Det brede produktspekteret inkluderer antenner, RF-moduler, trådløse lademoduler, EMC/EMI-løsninger, overføringslinjer, kabler og kontakter.

Powered by Labrador CMS