Eksempler på verktøyene fra Jabil.
Eksempler på verktøyene fra Jabil.

Farnell signerer avtale med Jabil Cutting Tools

Tillegget av Jabil Cutting Tools utvider Farnells maskinverktøyserie.

Publisert

Den signerte avtalen er global og betyr at distributøren får tilgang til et lagerført utvalg av bransjeledende skjæreverktøy tilgjengelig for rask levering. Jabil er anerkjent som et kraftsenter innen elektronikkproduksjon, og dette er første gang selskapet tilbyr produkter gjennom høy servicedistribusjon.

Farnell lagerfører nå en rekke produkter tilgjengelig for rask levering fra Jabil, og et par prpdukter nevnes, for eksempel høypresisjonsfresen DK20004JS for formstål. DK20004JS er en kutteløsning for etterbehandling og finbearbeiding av formstål HRC 50±2-materiale som brukes i industriell produksjon. Kutteren har en rillediameter på 2 mm toleranse +0/ -0,01 mm med radiustoleranse på ±0,01 mm og en skaftdiameter på 4 mm og en total lengde på 45 mm. Jabils egenbeleggsevne forlenger kutterens levetid og ytelse.

DK01001ZO CBN kulepinnefres er en annen løsning for høykvalitets overflatebearbeiding og høy presisjon for formstål HRC 50-68, verktøyet har en rillediameter på 1 mm med toleranse +0/-0,01 mm og radius 0,5 mm med toleranse ±0,003 mm. Skaftdiameter 4 mm og total lengde 50 mm.

Nøkkelmarkeder for disse produktene inkluderer bilindustri, smarthus, forsvar og romfart, energi, industri og bygning, helsevesen, pakkevarer, nettverk, fotonikk, transport og mer.

Powered by Labrador CMS