Distribusjon:

Styrker seg på industrielle nettverk

Elfa Distrelecs i samarbeid med nettverkseksperten Teltonica Networks.

Publisert

Den europeiske distributøren av elektronikk og elektroniske komponenter, Elfa Distrelec, har lagt til den industrielle nettverkseksperten, Teltonika Networks, i sin portefølje. Dette er med på å videre styrke selskapets brede produkttilbud, skriver de i en pressemelding.

Teltonika Networks er kjent for sin lange erfaring, forskning og utvikling samt produksjon av avansert nettverksutstyr for globale markeder. De spesialiserer seg på IoT, Industry 4.0, smarte byer og grønne energiløsninger.

Ettersom de har kontroll over hele produktutviklingen hevder de å være fleksible i et marked i stadig utvikling, noe som igjen sørger for pålitelighet, sikkerhet og brukervennlighet, heter det.

I løpet av de siste få ukene har Elfa Distrelec introdusert 14 nye Teltonika-produkter på nettsiden sin, inkludert industrielle rutere, PoE-switcher og nettverk-tilgangspunkter. Utvalget av industrielle nettverksløsninger er nå tilgjengelig på nett.

– Dette er gode nyheter både for Elfa Distrelec og Teltonika Networks, sier avdelingssjef Charlotte Kennedy i Elfa Distrelec. – Det er en utmerket forretningsmessig match, og vi er glade for å kunne tilby det europeiske markedet en rekke pålitelige nettverksløsninger av høy kvalitet, avslutter hun.

 

Powered by Labrador CMS