Distribusjon:

Klar for å levere NI LabVIEW+ Suite

Farnell melder at de nå lagerfører NIs LabVIEW+ Suite, en programvarepakke bestående av LabVIEW plus, TestStand, DIAdem og FlexLogger. Dette er spesialbygde verktøy for måling, analyse og test.

Publisert

LabVIEW har vært NIs referanseprogramvare i 30 år, brukt av flere generasjoner av ingeniører som deres viktigste problemløsningsverktøy. Siden verktøyet baseres på grafisk programmering, er det også raskt å bruke. For eksempel å bygge et brukergrensesnitt som dra og slipp, kombinert med muligheten til å koble til ethvert instrument.

LabVIEW+ Suiten inneholder NIs TestStand, for raskere systemutvikling og distribusjon innen validering og produksjon; DIAdem-applikasjonsprogramvare utviklet for å behandle, visualisere og effektivisere rotårsaksbestemmelse og FlexLogger: Datainnsamling uten kode som brukes til å planlegge og implementere systemtestkriterier mer effektivt.

Den nye LabVIEW+ Suiten som nå er tilgjengelig fra Farnell, og de forteller at pakken kan gi en besparelse på opptil 60 prosent, fremfor å kjøpe de forskjellige programmene som frittstående verktøy.

LabVIEW+ Suite kan bestilles online fra Farnell i EMEA, element14 i APAC og Newark

Powered by Labrador CMS