Nytt om navn:

Innofour styrker teamet

EDA-leverandøren Innofour styrker sitt nordiske team med senior mønsterkortekspert.

Publisert
Steen Kaare Grøndahl

Steen Kaare Grøndahl har designet kretskort for ulike bransjer og applikasjoner i over 30 år, ved hjelp av ulike verktøy og teknologier.

Han har omfattende kunnskap og erfaring innen EMI, EMC, DFM, DFA og DFT, samt IPC-standarder og beste praksis. Interessen for elektronikk startet da han var 14 år gammel, ifølge hans nye arbeidsgiver.

– Med sin omfattende kunnskap og erfaring innen PCB, EMI, EMC, DFM og DFT, samt IPC-standarder, er Steen et flott tillegg til teamet vårt, og vi er glade for å ha ham om bord, uttaler Bas Hassink fra InnoFour i en kommentar.

Steen begynte å jobbe hos InnoFour 1. oktober 2023 og er basert i Helsinge, Danmark. Han vil fokusere på teknisk (før)salg, support og opplæring av mønsterkort-produkter i Benelux og Skandinavia.

InnoFour ble startet i 2008 og er et selskap som leverer verktøy, teknologi og metoder innen elektronisk og mekanisk design. Selskapet er basert i Almelo i Nederland, med kontorer i Helsinge, Lund, Stockholm, Kista og Jönköping. De er en kanalpartner for Siemens EDA, Siemens Digital Industries Software, Downstream Technologies og CircuitByte i Belgia, Danmark, Island, Luxemburg, Norge, Sverige, Finland og Nederland.

 



Powered by Labrador CMS