Produksjon:

Dell, Hyundai og Intel i samarbeid om KI i produksjonsindustrien

Dell Technologies styrker partnerskapet med Hyundai AutoEver og Intel. Samarbeidet skal hjelpe bedrifter i produksjonsindustrien med å trekke ut mer verdi av data fra nettverkenes ytterkanter (edge).

Publisert Sist oppdatert

Dell forsterker samarbeidet med Hyundai AutoEver og Intel, og lanserer nye løsninger for å hjelpe industribedriftene med å utnytte data på en bedre måte ved hjelp av KI-teknologier. Blant annet ved hjelp av en oppdatert versjon av Dell Validated Design for Manufacturing Edge, som nå kan sammenkobles med Hyundai AutoEver sin intelligente industrielle løsning NeoFactory IoT, som integrerer IT-infrastruktur med KI-drevne optimaliseringer. Kombinasjonen styrker overvåking av maskinytelse, avviksrapportering, og et bedre proaktivt vedlikehold for å redusere driftsstans og prosessavfall. Ved å bruke sanntidsdata og KI i nettverkenes ytterkanter vil det bidra til å styrke den digitale transformasjonen av produksjonsindustrien, heter det i en melding fredag.

Samarbeidet skaper et KI-økosystem

Dell tilbyr et økosystem av partnere knyttet til Validated Design for Manufacturing Edge, noe som betyr at industribedrifter kan dra nytte av alt fra XMPro sine digitale tvillinger, til Cognex sine smarte KI-aktiverte kameraer. I tillegg støttes nå også NativeEdge, Dells programvareplattform for nettverkenes ytterkant. Det betyr at bedrifter nå kan håndtere flere applikasjoner på produksjonsgulvet og raskere oppskalere infrastruktur og applikasjoner, samtidig som det opprettholdes en høy sikkerhet.

Intel med på laget

Dell lanserer også NativeEdge Blueprints for Intel Edge KI-tjenester, som forbedrer mulighetene for applikasjoner for KI og maskinlæring i nettverkenes ytterkanter, dette skal gi bedre innsikt i sanntidsdata og forbedre operasjonell effektivitet for industrien.

Powered by Labrador CMS