Kortdatamaskin

En liten kraftsak for tøffe miljøer

Den nye 3,5-tommers «SubCompact»-kortdatamaskinen fra AAEON har fått et bredt temperaturområde og passer for industrielt bruk.

Publisert

GENE-ADN6, et 3,5" SubCompact-kort drevet av Intel Atom x7000E-serien, Intel-prosessor N-serien og Intel Core i3-N305-prosessorer. GENE-ADN6 er tilgjengelig i flere pakker med en rekke prosessorer fra plattformen, alt fra 6W Intel-prosessoren N50 til den kraftigere 15W Intel Core i3-N305, sammen med en funksjoner skreddersydd for maskinsyn, drone og AMR-markedet.

Kortet skal kunne driftes innenfor et bredt temperaturområde på -40°C til 85°C og aksepterer strøminnganger fra 9V til 36V. I tillegg kan kortet romme flere utvidelsesmoduler via M.2 2230 E-Key- og M.2 3052 B-Key-spor, samtidig som det tilbyr ekstra lagringsalternativer, inkludert et mSATA-spor i full størrelse og en SATA HDD-brønn.

AAEON fremhever at kortet er godt egnet for maskinsynsoppsett med flere kameraer. Dette er på grunn av de tre LAN-portene som støtter Intel I226 Ethernet på 2,5 GbE, som bidrar til integrasjon av eksterne kameraer. I tillegg kan det være vert for opptil tre samtidige skjermer takket være en intern LVDS-kontakt paret med fysiske HDMI 1.4- og VGA-porter.

Et bilde på grensesnittbestykningen.
Et bilde på grensesnittbestykningen.

GENE-ADN6s eksterne I/O inkluderer to USB 3.2 Gen 2-porter, mens de interne kontaktene har utmerket potensial for AMR-applikasjoner. Disse interne kontaktene består av fire COM-pinnehoder, med to støttende RS-232/422/485-grensesnitt, samt en 8-bits GPIO, SMBus og ytterligere fire USB 2.0-kontakter.

Kortets grensesnitt er styrket av DDR5-systemminne med høy båndbredde, for rask databehandling, og valgfri TPM 2.0, for ekstra datasikkerhet.

Selv om kompakt størrelse, robust design og flere grensesnitt gjør kortet til et godt valg for AMR- og maskinsynsapplikasjoner, gjør de fleste av disse funksjonene også at det passer til industriell automatisering.

GENE-ADN6 er nå i volumproduksjon og tilgjengelig på selskapets eShop i en rekke konfigurasjoner.

Powered by Labrador CMS