IoT - Cybersikkerhet

Samarbeid skal sikre Würth Elektroniks trådløse moduler

Würth Elektronik har signert en partnerskapsavtale med Crypto Quantique. Samarbeidet med spesialisten på kvantebasert cybersikkerhet for IoT skal forbedre sikkerheten for selskapets trådløse moduler.

Publisert

Würth Elektronik har en bred portefølje av moduler for trådløs kommunikasjon og sensorer for IoT-applikasjoner. Modulene støtter tilkobling med Bluetooth, WiFi, Wireless M-Bus, Wirepas Mesh og proprietære radioprotokoller.

Å kombinere Crypto Quantiques QuarkLink sikkerhetsprogramvareplattform med trådløse moduler muliggjør automatisk og sikker tilkobling av tusenvis av sensornoder til lokale eller skybaserte servere. Plattformen tillater levering til enheter, «onboarding», sikkerhetsovervåking, fornyelse og tilbakekall av sertifikater og nøkler, utført med noen få tastetrykk via et grafisk brukergrensesnitt. Brukere har alle funksjonene til rådighet som kreves for å administrere IoT-enheter i deres livssyklus.

– Å utvide tilbudet med QuarkLink øker også appellen til disse produktene. Dette gjør implementering og administrasjon av sikre IoT-nettverk raskere og enklere. I en tid hvor de globale truslene mot slike nettverk er større enn noen gang, er dette en viktig fordel, sier Dr. Shahram Mossayebi, administrerende direktør i Crypto Quantique i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS