Cybersikkerhet:

Den nye iShield Key Pro med USB-C-grensesnitt

iShield Key Pro kommer med USB-C-grensesnitt

Swissbit utvider sin portefølje av maskinvarebaserte sikkerhetsnøkler med den nye iShield Key Pro med USB-C-grensesnitt.

I likhet med USB-A-versjonen støtter den nye modellen FIDO2-standarden samt PIV-, HOTP og TOTP. iShield Key Pro kan også brukes til fysiske tilgangskontrollapplikasjoner, noe som gjør den til en av de mest fleksible sikkerhetsnøklene. I tillegg til de to Pro-variantene tilbyr Swissbit iShield Key FIDO2, en modell som er begrenset til FIDO2-funksjonalitet og derfor ideell for sikker pålogging til nettsider og tjenester. iShield Key FIDO2 vil også være tilgjengelig med et USB-S- eller USB-C-grensesnitt.

Ifølge Swissbit gir det nye USB-C-grensesnittet enda flere muligheter for å beskytte sine digitale identiteter. iShield Key Pro minimerer ikke bare risikoen for nettrusler som phishing, sosial manipulering eller kontokapring. Den egner seg også for å implementere sikkerhetsretningslinjer som NIS-2, som krever multifaktorautentisering (MFA) i forbindelse med IT-systemer for tilgangskontroll.

Funksjoner, kompatibilitet og konfigurasjon

iShield Key Pro har flere funksjoner og protokoller enn en standard FIDO-pinne. De inkluderer PIV (Personal Identity Verification) for dokumentsignering og kryptering. Den er også kompatibel med eldre systemer og sikkerhetsteknologier, inkludert HOTP (HMAC-basert engangspassord) for offline-applikasjoner og TOTP (tidsbasert engangspassord). iShield Key Pro støtter opptil 42 TOTP-spor. Midlertidige passord for NFC-kompatible Android-enheter kan genereres via en Android TOTP-app. For å konfigurere TOTP-, HOTP- og PIV-funksjoner er iShield Key Manager-programvare tilgjengelig gratis for Windows, macOS og Linux.

Swissbit’s iShield Key-familie.

Applikasjonsmuligheter

Som en alt-i-ett-sikkerhetsnøkkel støtter iShield Key Pro USB så vel som NFC-tilkobling, noe som gjør den egnet for bruk med mobiltelefoner. Den kontaktløse overføringen av data åpner også for mange applikasjonsmuligheter i tilgangskontrollfeltet. For å implementere denne funksjonaliteten samarbeider Swissbit med utvalgte teknologipartnere og er tilgjengelig for prosjekthenvendelser.

iShield Key-familien

I tillegg til iShield Key Pro, tilbyr Swissbit også iShield Key FIDO2. Ved å være begrenset til FIDO2/WebAuthn-standardene og deres forgjenger U2F, gir den en rimelig inngang til en verden av phishing-resistent autentisering. iShield Key FIDO2 vil også være tilgjengelig i USB-A- og USB-C-versjoner.

Alle pinner er produsert i Swissbits egen halvlederfabrikk i Berlin og er designet for bruk i temperaturer fra -25 °C til 70 °C.

Powered by Labrador CMS