Nytt om navn:

Hapro AS og Hapro Electronics AS får ny sjef

Lars Erik Hilsen er ansatt som ny CEO i Hapro AS. Han blir med det administrerende direktør for elektronikkbedriften Hapro Electronics AS, i tillegg til å lede Hapro-konsernet som også består av inkluderingsbedriftene Hapro Jobb og Karriere AS og Hapro Inkludering AS.

Lars Erik Hilsen blir ny sjef i Hapro-konsernet.

Hilsen er 56 år, bosatt i Drammen, gift og har voksne barn. Han har en solid bakgrunn med masterutdannelse i Business Administration fra Handelshøyskolen BI og er Sivilingeniør fra NTH. Yrkesbakgrunn er blant annet lederstillinger i Kavli-gruppen, Tine, Bandak og Orkla. Han kommer fra stillingen som Group Director Strategic Projects i Kavli Holding AS. Ved oppstart i sin nye stilling fra september vil Lars Erik Hilsen bli ukependler til Mohagen, Jaren.

– Jeg ser frem til å utvikle en stolt hjørnestensbedrift videre. Jeg oppfatter at Hapro har gode utviklingsmuligheter fremover, både markedsmessig og operasjonelt. Hapro er stort nok til å kunne ta sterke posisjoner og samtidig liten nok til å kunne mobilisere med kraft i organisasjonen rundt de prioriteringer vi setter. Ut fra det jeg har opplevd til nå så tenker jeg at det blir en veldig god match mellom folkene, bedriftens behov og muligheter fremover og meg som person og leder, sier Lars Erik Hilsen.

Nåværende Administrerende direktør, Tor Asak Giæver, varslet styret i Hapro i høst at han ønsket å gå av med pensjon. Det ble satt ned et ansettelsesutvalg som sammen med The Assessment Company har vurdert flere gode kandidater til stillingen. Et enstemmig styre kunne til slutt innstille Lars Erik Hilsen som ny CEO i konsernet.

– Vi ansetter en meget kompetent CEO. Lars Erik Hilsen har en solid CV og en personlighet vi mener vil passe meget godt i rollen, sier styreleder i Hapro AS, Hans Petter Hauge. – Lars Erik har erfaring fra både store industrikonsern og strategiske prosjekter, vi tror dette vil være meget bra for videre utvikling av Hapro. Styret ønsker Lars Erik lykke til, og vi ser frem til videre samarbeid, sier Hauge.

Powered by Labrador CMS