EDA:

EMX Designer støtter komplekse komponenter som transformatorer, kommer DRC-ren for alle avanserte noder, og inkluderer parametrisert skjerming og metallfyll som PCell-opsjoner.

Lover mer enn ti ganger økt ytelse for passiv komponentsyntese

Ny EMX Designer syntetiserer et bredt spekter av passive komponenter innen en brøkdel av tiden sammenlignet med andre løsninger, hevder Cadence.

Cadence EMX Designer er en syntese- og optimaliseringsteknologi for passive komponenter som svært raskt utfører designregelsjekk (DRC)-rene parametriske celler (PCeller) og nøyaktige elektromagnetiske (EM) modeller av passive komponenter, som induktorer, omformere, T-spoler med mer.

Systemet er sømløst integrert med produktpakken Cadence Virtuoso ADE, og lover altså mer enn 10 ganger raskere syntesetider, med betydelige produktivitetsgevinster sammenlignet med andre løsninger.

Løsningen lar brukeren syntetisere DRC-rene passive komponenter med et knappetrykk, basert på elektriske og geometriske krav. EMX Designer PCells kan også modifiseres for å møte bestemte layoutkrav. Du får gitt en liste med alternativer fra et grensesnitt inne i Virtuoso-plattformen. Når den brukes med EMX 3D Planar Solver, en elektromagnetisk modellerings-«motor», sørger EMX Designer for nøyaktigheten til genererte modeller. Den sømløse integrasjonen med Virtuoso-plattformen gir brukerne ulike alternativer for å plotte og legge til resultater.

EMX Designer-løsningen har sømløst grensesnitt med Cadence EMX 3D Planar Solver og støtter videre Cadence Intelligent System Design-strategien.

Mer informasjon: www.cadence.com/go/EMXDesigner.

Powered by Labrador CMS