Enda mindre enn broren

Den nye radiomodulen Proteus-e er en fortsettelse av Proteus Bluetooth Low Energy-serie fra Würth Elektronik. Fokuset til modulen er på grunnleggende Bluetooth-funksjonalitet for å adressere prisfølsomme applikasjoner. I kjernen finner vi Nordic Semiconductors brikkesett.

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Radiomodulen er basert på Bluetooth Low Energy 5.1-standarden og inkluderer samsvarssertifikater for CE, FCC, IC og TELEC. Til tross for den integrerte antennen er Proteus-e bare 7 x 9 x 2 mm stor, som er en tredjedel mindre enn Proteus-III-modulen. For kunder som utvikler egen fastvare tilbys modulen under navnet Ophelia-I, som betyr radiomodul som ren maskinvare.

Proteus-e und Ophelia-I er basert på Nordic Semiconductors nRF52805-brikkesett, som inkluderer en 64 MHz Arm Cortex-M4-prosessor, 192 kB flashminne og 24 kB RAM. Maksimal utgangseffekt er 4 dBm, og maksimal datahastighet er 2 Mbps.

I strømsparingsmodus krever modulen, som ble utviklet for mobile applikasjoner, kun 0,3 µA. Med modulen kan tilkoblingstidspunkt, kringkastingspakker og timing, fyrtårn (beacons) og UART konfigureres fritt.

Würth Elektronik tilbyr også et evalueringskort for enkel igangkjøring og testing. Med dette kortet kan modulen kobles til mikrokontrollere for applikasjonsutvikling. Radiomodulene og evalueringskort er tilgjengelige fra lager uten krav til minimumsantall.

Powered by Labrador CMS