AIROC-porteføløjen skal blant annet egne seg innen automatisering/robotisering og kunstig intelligens i nettverkskanten.

Utvider økosystem for Wi-Fi/Bluetooth combo

Flere partnere inn i Infineons økosystem for AIROC CYW5459X porteføljen skal bidra til raskere design av sømløse forbindelser for video- og KI-enheter samt IoT.

Publisert

Infineon Technologies kunngjør i dag at de har lagt til fem nye plattform- og modulpartnere som støtter deres kraftige AIROC CYW5459x Wi-Fi og Bluetooth® combo portefølje.

Nye partnere inkluderer AzureWave, Murata Electronics, Quectel Wireless og plattformpartnerne NVIDIA og Rockchip Electronics Co. Dette mener selskapet skal bidra til at sluttkundene kan korte ned sine designsykluser og time-to-market.

Infineons CYW5459x og partnerløsninger skal muliggjøre høy-ytelses IoT-applikasjoner med robust tilkobling i tøffe miljøer, samtidig som sømløs video-, lyd- og datastrømming opprettholdes i et utvidet område. Infineons CYW54590- og CYW54591-enheter reduserer også systemets totale strømforbruk og fungerer i miljøer med høye temperaturer. Den innebygde nettverksintelligensen lar kunder overvåke nettverkshelsen og generere handlingsrettede beslutninger eksternt via skyen.

- Kombinasjonen av de forbedrede funksjonene som tilbys av CYW5459x og vår utvidede partnerstøtte forbedrer brukeropplevelsen for telekonferanser, lyd og videostrømmingskameraer, industriell automatisering og KI-aktiverte enheter, uttaler Sivaram Trikutam, direktør for Wi-Fi Product Line hos Infineon. - Med disse nye funksjonene kan kundene være trygge på at deres direktestrømmingsapplikasjoner vil fungere i noen av de mest belastede miljøene, og deres tid til markedet vil bli redusert, hevder han.

Samarbeidet med økosystempartnerne NVIDIA og Rockchip gjør det mulig for kunder å integrere kunstig intelligens (KI) og umiddelbare "beslutninger" i nettverkskanten til enhetene deres. Globalt sertifiserte moduler fra Murata Electronics, AzureWave og Quectel Wireless skal forkorte kundenes designsykluser betydelig, med tre til seks måneder, og redusere de totale kostnadene for regulatorisk sertifisering.

Powered by Labrador CMS