Gratulerer med dagen:

Lampe-stunt for Kvinnedagen

Verdens mest ikoniske skrivebordslampe tilbys i lilla for å støtte den Internasjonale Kvinnedagen.

Publisert
Indina Smith, Digital Developer, med en lilla Luxo L-1 skrivebordslampe.

Den velkjente Luxo L-1 skrivebordslampen vil være tilgjengelig i lilla for å markere støtte til Kvinnedagen. Glamox, et av verdens ledende belysningsselskap, vil tilby en spesialutgave av sin ikoniske skrivebordslampe i fargen assosiert med Kvinnedagen den 8. mars.

Den lilla skrivebordslampen, produsert i Kirkenær, vil være tilgjengelig for bestilling fra 8. til 31. mars og vil koste NOK 3,500 (inkludert frakt og skatter). Alle inntektene fra salget vil gå til den humanitære organisasjonen CARE.

– Fargen lilla symboliserer verdighet, styrke, kreativitet og håp - verdier som er essensielle for Kvinnedagen. Vår lilla Luxo L-1 lampe er et lysende symbol på dette. Inntektene fra salget vil bli donert til CARE, en organisasjon som jobber for å støtte kvinner og fremme likestilling i verden, uttaler Astrid Simonsen Joos, konsernsjef i Glamox.

CARE er en ledende humanitær organisasjon som kjemper mot global fattigdom. De legger spesiell vekt på å jobbe sammen med kvinner og jenter, og utstyre dem med de riktige ressursene for å gi dem mulighet til å løfte hele familier og samfunn ut av fattigdom. I 2023 arbeidet CARE i 109 land og nådde 167 millioner mennesker gjennom mer enn 1,600 prosjekter.

For å få hånd om den lilla Luxo L-1 lampen fra Glamox, må du fylle ut et skjema på nettet (ekstern lenke). 

Om Luxo L-1 skrivebordslampen:

Skrivebordslampen Luxo L-1 ble designet av Jacob Jacobsen og først produsert i 1937 i Oslo, Norge. Det var en modifikasjon av Anglepoise-lampen designet i 1932 av den britiske designeren George Carwardine. L-1s estetiske design og fleksible fjærbalanserte arm gir kundene stabilitet og presis kontroll over plasseringen av lyset. Den ble opprinnelig konseptualisert som en arbeidslampe for personer som arbeider med strikkemaskiner. På begynnelsen av 1990-tallet ble den en fast favoritt blant arkitekter og designere.

 



Powered by Labrador CMS