Renesas kjøper ekspert på Wi-Fi 6

Med Wi-Fi 6 & 6E løsninger håper halvlederselskapet å kunne lage ende-til-ende løsninger for kommunikasjons- og posisjoneringsapplikasjoner innen IoT-, infrastruktur-, industri- og bilmarkedet.  

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Renesas Electronics Corporation har inngått en endelig avtale om oppkjøp av Celeno Communications, en leverandør av Wi-Fi-løsninger basert i Israel.  

Handelen verdsettes til omkring 315 millioner USD og er nå godkjent av begges selskapenes styrer.  

Celeno tilbyr et stort spekter av løsninger for trådløs kommunikasjon, inkludert avanserte Wi-Fi brikkesett og programvareløsninger for smarthus, bedrifter og industri.   

Deres kompakte brikkesett for Wi-Fi 6 og 6E skal gi god nettverksytelse og økt sikkerhet, med lav forsinkelse og strømforbruk, opplyses det.  

Selskapets banebrytende Wi-Fi Doppler bildebehandlingsteknologi, en Wi-Fi basert, høyoppløselig bildebehandlingsteknologi skal være egnet bl.a. for hjemmetjenester for eldre og hjelp til å bo hjemme, sikkerhet i hjemmet, sikker bilkjøring samt digitale og tilkoplede fabrikker.

Løsningen skal kunne detektere, følge og analysere bevegelse, oppførsel og posisjon til mennesker og andre objekter ved bruk av standard Wi-Fi, noe som skal eliminere behovet for flere kamera eller sensorer i privathjem og bedriftslokaler.  

Selskapene peker på at produktene utfyller Renesas’ store bredde av laveffekt MCU/MPU/SoC prosessorer, trådløse ICer, sensorer og effektstyringsteknologier på en god måte.   

Powered by Labrador CMS