Oppkjøp:

Keysight styrker virtuell prototyping

Keysight utvider med simuleringsmuligheter på applikasjonsnivå gjennom oppkjøp av ESI Group.

Publisert

Keysight Technologies, Inc. Kunngjør i dag sine intensjoner om å overta samtlige aksjer i det franske selskapet ESI Group SA. Tilbudet omfatter en kontantutbetaling på 155 euro per aksje.

Dette verdsetter hele ESI Groups aksjekapital til 913 millioner euro. ESI Group ble grunnlagt i 1973 og beskrives som en ledende innovatør av virtuelle prototypløsninger i sluttmarkedene for bil og romfart.

ESI Groups avanserte programvareløsninger skal kunne simulere et oppførselen til et produkt under testing og bruk i virkeligheten. Selskapets portefølje er svært differensiert, med prediktiv simuleringsteknologi for de mest utfordrende systemdesignene. ESI Groups digitale tvillingløsninger i sanntid kombinerer modelldrevet simulering med datadrevet test for å lage virtuelle simuleringer, og deres omfattende industrielle løsninger muliggjør automatisering av arbeidsflyt og virtuell produksjon, heter det.

I dagens epoke med digital transformasjon, endres også produktutvikling på tvers av mange bransjer, i form av virtualisering av designsyklusen. Datastøttet konstruksjon støtter dette skiftet igjen med virtuell prototyping av produkter, produksjonsprosesser og arbeidsflyter, skriver Keysight i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS