Analog-sjefen slutter seg til klima-allianse

Analog Devices´ CEO Vincent Roche slutter seg til World Economic Forums “Alliance of CEO Climate Leaders”.

Publisert

Analog Devices, Inc. har kunngjort at deres administrerende direktør og styreleder, Vincent Roche, er blitt medlem av World Economic Forums «Alliance of CEO Climate Leaders».

Analog Devices er det første halvlederselskapet som slutter seg til alliansen, et globalt fellesskap med mer enn 120 administrerende direktører og toppledere fra store multinasjonale organisasjoner som er forpliktet til å akselerere tempoet i tiltak mot klimaendringer på tvers av deres verdikjeder.

Vincent Roche, Analog Devices.
Vincent Roche, Analog Devices.

Selskapet har vært tidlig ute med å signalisere klimavennlige tiltak, som gjenvinning og grønne prosesser ved deres fabrikker.

- Analog Devices' kjernevirksomhet er å samarbeide med kundene våre for å skape de teknologiske gjennombruddene som beriker menneskers liv og verden rundt oss, sa Roche i en kommentar. - Fra elektrifisering til energistyring og industriell effektivitet gjennomsyrer fokus på å bekjempe klimaendringer hele vår virksomhet og aktiviteter. Å bli med i alliansen er en naturlig gjenspeiling av vår ambisjon og handlinger for å fremme bærekraftige løsninger globalt for å muliggjøre og akselerere overgangen mot nullutslipp. Vi ser frem til å jobbe sammen med alliansens medlemmer på tvers av våre bransjer, fremholdt han.

Alliansen ble grunnlagt i 2014 som et World Economic Forum-initiativ, og alliansen og dens medlemmer søker å involvere beslutningstakere i deres felles forpliktelse til å redusere utslippene med mer enn 1 gigatonn årlig innen 2030 og nå netto null innen 2050. Alliansen publiserer hvitbøker og rapporter for å veilede ledere om karbonfjerning, samt legger til rette for samarbeid på tvers av bransje og kunnskapsdeling.

Powered by Labrador CMS