T&M:

Administrerende direktør Benny Polleunis, CN Rood og Gavin Lessing-Caller, Senior Vice President og General Manager EMEA og teknologiprodukter, Electro Rent, skal samarbeide om utleie av instrumenter i Norden og Baltikum.

Samarbeider om å tilby utleietjenester i Norden og Baltikum

Testutstyrsspesialistene Electro Rent og CN Rood inngår en samarbeidsavtale som har til hensikt å gi bedrifter i Norden og Baltikum bedre tilgang til utleietjenester og lokal støtte for test- og måleutstyr (T&M).

Med denne nye avtalen vil selskaper kunne utnytte alle fordelene med T&M-løsninger som utnytter utleieekspertisen til Electro Rent og den lokale markedskunnskapen og tilstedeværelsen til CN Rood, heter det i en felles pressemelding.

CN Rood er multileverandør av testutstyr med opprinnelse i Nederland/Belgia med Benelux og Norden som hovedmarkeder. Selskapet ble etablert så tidlig som i 1938. CN Rood Nordic Norway har foreløpig adresse i Malmø, Sverige, men vi har registrert at de søker en teknisk account manager i Norge.

Electro Rent er et amerikansk selskap med flere kontor globalt som siden 1965 har spesialisert seg på utleie av test- og måleutstyr.

Powered by Labrador CMS