Telenor Infra har knyttet til seg nye partnere for å videreutvikle selskapet. Fra venstre: Kjell Eirik Westermann (Site Service), Christina Endresen (Infra), Terje Hoemsnes (Site Service), Rune Flatmo (Binto), Reine Thoren (Infra) og Stian Tråseth (Oppland Elektro).

Inngår avtale for å trappe opp satsingen på kritisk infrastruktur

I forbindelse med modernisering av anlegg for telekommunikasjon i Norge har Telenor Infra signert avtaler med Binto, Oppland Elektro og Site Service om landsdekkende tjenester for utbygging og tilsyn med kritiske anlegg for telekommunikasjon.

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Telenor Infra fortsetter arbeidet med å utvikle virksomheten og har knyttet til seg nye partnere for å ivareta master, tårn, klargjøring for 5G og andre kritiske kommunikasjonstjenester.

Christina Endresen, CEO i Telenor Infra, beskriver signeringen som en milepæl.

– Dette er en merkedag for oss og en dag vi har sett frem til siden oppstarten av Telenor Infra for to år siden. Vi har nå signert en viktig avtale med solide aktører som innehar samme engasjement for infrastruktur, bærekraft og sikkerhet som vi har i Telenor Infra. Det er også viktig for oss å ta del i utviklingen av et robust entreprenørmarked i Norge, både sentralt og i distriktene. Vi ser frem til å starte reisen og til å sikre en bærekraftig modernisering av Telenors master, tårn og bygg med våre nye partnere. La første ordre sendes, sier hun.

Terje Hoemsnes, CEO i Site Service AS er veldig fornøyd med avtalen, og trekker frem deres lange erfaring med master, fundamenter og telehytter i kombinasjon med lokalkunnskap og tilstedeværelse.

– Vår erfaring og kompetanse fra montasje i dårlig vær og vind er spesielt viktig med tanke på bruk av helikopter. Dette har høyeste prioritet hos oss, og gjenspeiles i kontrakten i form av høye krav til dokumentasjon og sikkerhet. Sammen med Telenor Infra skal vi sørge for god og sikker dekning for telekommunikasjon i hele landet, forteller Hoemsnes.

Også Rune Flatmo, Administrerende direktør i Binto AS er svært fornøyd med den nye avtalen.

– Vi får nå en mulighet til å videreutvikle firmaet, dele kompetanse og bygge ny kompetanse. Geografisk og lokalhistorisk kunnskap er avgjørende for effektiv fremdrift i byggeprosessen, sier han.

Powered by Labrador CMS