Vicors 90.000 kvadratfot (nesten 27.500 kvadratmeter) store produksjonsanlegg for ChiP-moduler i Andover, Massachusetts.

Åpner “ChiP” produksjon

Vicor åpner ny, vertikalt integrert fabrikk med økt kapasitet for å produsere miniatyriserte kraftmoduler.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Vicor feirer i disse dager åpningen av sin nye, state-of-the-art produksjonsanlegg for kraftmoduler.

Verdens første fabrikk for produksjon av ChiP (Converter housed in Package) moduler skal muliggjøre den mest skalerbare, automatiserte og kosteffektive produksjonen av kraftmoduler, til glede for kunder over hele verden, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Den nye, vertikalt integrerte ChiP-fabrikken bruker patenterte produksjonsprosesser som ytterligere differensierer Vicors kraftmoduler ved å muliggjøre de mest effekttette og energieffektive løsningene i bransjen, heter det videre.

– Vår nye ChiP-fabrikk er designet med kundene våre i tankene. Dette unike anlegget vil øke produksjonskapasiteten, og gjøre det mulig for Vicor å fortsette å støtte sine store vekstmarkeder over hele Europa, sier Henryk Dabrowski, salgsdirektør, EMEA, Vicor.

Vicor ChiPs blir produsert i paneler ved hjelp av prosesstrinn som ligner på produksjon av silisiumskiver.

– Kunder velger Vicor for å få hjelp med å overvinne plass-, vekt-, effektivitet- eller termiske begrensninger når de designer strømforsyningsnettverk. Det nye anlegget har økt produksjonsgulvarealet med 45 %, og vi forventer at det økte produksjonspotensialet vil støtte våre europeiske vekstmarkeder, som satellitt, bilelektrifisering og høyytelses databehandling, sier han.

Vicor ChiPs blir produsert i paneler ved hjelp av prosesstrinn som ligner på produksjon av silisiumskiver.

Powered by Labrador CMS