Har investert 11 millioner i programvare

ABAX lanserer helt ny programvare som skal sørge for at kundene er klar for fremtidens teknologi. Lanseringen av den egenutviklede programvaren er et resultat av en betydelig investering i teknologiavdelingen.

Publisert

De siste tre årene har ABAX ansatt 25 nye utviklere og investert rundt 11 millioner kroner for å kunne lansere oppdateringen. CTO hos ABAX, Paul Walsh, sier at den store investeringen er til beste for kundene.

— Vi er opptatt av å gi kundene våre tilgang til markedets beste kundeopplevelser, med fokus på å løse faktiske problemer kundene våre opplever og gi dem reell verdi. Vi mener at det å investere i å videreutvilke vår teknologi er avgjørende for å matche selskapets strategi.

Mer for pengene

Et intuitivt og brukervennlig grensesnitt gjør det enklere å navigere i systemet og forbedrer produktiviteten. Det nye og moderne brukergrensesnittet bidrar til en positiv brukeropplevelse, og det nye frontend-en muliggjør en videreutvikling av brukerorientert arbeidsflyt og kraftig vekst. Resultatet er en forbedret forbrukeropplevelse så vel som mer effektive forretningsprosesser, sier selskapet i en melding.

— Mange av dagens kunder tilbringer dagene sine ute i felten, borte fra kontoret. De har lite eller ingen tid til å undersøke ny teknologi og hva det innebærer for deres virksomhet. Vi gjør det enkelt for disse å dra nytte av egen data, bli mer kostnadseffektive og redusere CO2-avtrykket, mener Stig Fossum, senior produkteier i ABAX.

For fremtiden

– Den nye programvarearkitekturen er en del av ABAX sin vekststrategi som gjør plattformen enklere å vedlikeholde og klar for fremtidig vekst. Det nye brukergrensesnittet er en av mange store teknologiinvesteringer ABAX gjør for å rigge seg for fremtidige tjenester som kommer, sier Walsh.

— Når ABAX utvides til nye vertikaler, gjør vår nye arkitektur det enkelt å utvide produkttilbudet. Det er flere spennende SaaS-lanseringer som kommer i løpet av 2022, avslutter han.

Powered by Labrador CMS