Investerer 100 millioner i Europa - skal bidra til innovasjon og FoU

Analog Devices (ADI) vil investere 100 millioner euro i løpet av de neste tre årene i ADI Catalyst, et 9 300 kvadratmeter spesialbygg for innovasjon og samarbeid lokalisert på campus i Raheen Business Park i Limerick, Irland. Denne siste ekspansjonsfasen vil også gi 250 nye arbeidsplasser i Irland innen 2025.

Publisert

ADI Catalyst er en moderne samarbeidsakselerator der økosystemer bestående av kunder, forretningspartnere og leverandører engasjerer seg for å utvikle nye ledende løsninger sammen med ADI. Bruk av teknologier i simulerte miljøer og virkelige sluttapplikasjoner vil bidra til raskere utvikling og bruk av disse løsningene, mener selskapet. De nyopprettede jobbene hos ADI Catalyst vil primært fokusere på utvikling av programvareløsninger og kunstig intelligens (KI) innen områder som Industri 4.0, bærekraftig energi, bilelektrifisering og neste generasjons tilkobling.

Som et eksempel er et av de nåværende Catalyst-prosjektene fokusert på å støtte helsevesenets migrasjon fra en massemarkedstilnærming til en tilpasset behandling og terapier. ADI jobber allerede tett med sine kunder for å skape fleksible, neste generasjons modulære produksjonssystemer for produksjonslinjer personaliserte behandlinger som CAR T-celleterapier og implantater.

Catalyst-prosjektet er støttet av den irske regjeringen gjennom IDA Ireland.

I tillegg til ADI Catalyst, er Irland hjemsted for ADIs europeiske forsknings- og utviklingssenter, som har et etablert rykte for å utvikle banebrytende teknologi og inkluderer tildeling av mer enn 1000 patenter. ADI lanserte sin europeiske produksjons- og FoU-hub i 1976 i Limerick, Irland, som fortsatt er ADIs europeiske hovedkvarter i dag. ADI sysselsetter mer enn 2200 personer fordelt på 14 europeiske anlegg og kontorer.

Powered by Labrador CMS