Jubilant med suksess:

85% vekst for produsent av reed-reléer

Pickering Electronics bringer stadig nye idéer til markedet etter 55 år.

Publisert

Pickering Electronics, reed relé-produsenten som har vært regnet som banebrytende i miniatyrisering og høy ytelse, har annonsert betydelig vekst når det går inn i sitt 55. år. Etter en økning i salgsinntekter på over 85 % de siste to årene, tilskriver Pickering Electronics sin suksess satsingen på kontinuerlig produktinnovasjon.

Et reed-relé (rørrelé) er selvfølgelig bare så bra som selve reed-bryteren, og Pickering hevder å bruke de aller beste bryterne av instrumenteringskvalitet med passende bryterbladbelegg for strømmene og spenningene som kreves av applikasjonen. En innovasjon som fortsatt ikke er møtt av noe konkurranse, var introduksjonen av SoftCenter-teknologi som beskytter reed-bryteren og minimerer interne påkjenninger, noe som resulterer i forlenget levetid og kontaktmotstandsstabilitet, opplyser selskapet.

Bruk av magnetisk skjerming, etterfulgt i fjor av innføring av elektrostatisk skjerming i høyspenningsreleer, skal forhindre feil under bruk. Og selvfølgelig miniatyrisering, for eksempel den nylige 4 mm2-serien, som stables på en liten 4mm x 4mm pitch mens den fortsatt er i stand til å svitsje opp til 1 Amp, 20 Watt.

En annen grunn til selskapets suksess skal være Pickerings diversifisering av produktutvalget. Nye retninger for selskapet inkluderer et sterkt fokus på høyspente reed-releer som er egnet for blandet-signal halvledertestere, avanserte kabeltestere, medisinsk elektronikk, elektriske kjøretøy, solenergi, fysikk- og høyspentinstrumentering.

– Pickering har konsekvent ledet reed-reléindustrien, og basert virksomheten vår på tre nøkkelpilarer: Innovasjon, diversifisering og teknisk støtte. Vi tror at denne tilnærmingen er grunnlaget for vår suksess, ikke bare i nyere tid, men også gjennom vår historie som nå strekker seg over mer enn et halvt århundre, sier teknisk spesialist Kevin Mallett i en kommentar.

Hvis du lurer på hvordan et reed-relé fungerer, kan du se en forklarende video her (ekstern lenke).

Powered by Labrador CMS