electronica 2022

Frykt for en ny covid-bølge sammen med økte kostnader gjør at Data Modul dropper årets electronica-messe.

Data Modul dropper electronica

Etter det de beskriver som intensive konsultasjoner samt risikovurderinger med hensyn til en potensiell kommende Covid-19 høstbølge i München, har industriskjermprodusenten Data Modul besluttet å kansellere årets deltakelse på electronica i november 2022.

Publisert Sist oppdatert

– En avgjørelse som definitivt ikke var lett for oss, siden electronica regnes som den viktigste ledende messen i bransjen, sier Dr. Florian Pesahl, administrerende direktør i DATA MODUL AG, i en pressemelding mandag.

– For oss har electronica alltid vært en av de viktigste messene – vi har allerede jobbet intensivt med forberedelsene. Beslutningen om å avlyse deltakelsen var derfor svært vanskelig for oss. Likevel ser vi det som vår plikt å ta en fornyet risikovurdering for de kommende månedene Ettersom helsen samt sikkerheten til våre kunder, leverandører og ansatte alltid er vår høyeste prioritet, samtidig som vi står vi overfor til dels ekstremt økte anskaffelses- og utstillingskostnader, har vi valgt å ikke delta.

– Selv om vi avstår fra å delta i electronica 2022, mener vi at denne beslutningen er et tegn på bærekraftig virksomhet overfor våre kunder og partnere, og vi ser frem til 2023 med mer selvtillit enn noen gang, når vi vil delta på ulike messer som vanlig, avslutter Dr. Florian Pesahl.

Powered by Labrador CMS