Sponset artikkel

Vi hjelper våre kunder med å maksimere batterilevetiden

I mange tilfeller handler kvaliteten på batterier om en kompleks blanding av kjemi, håndverk, materialer og produksjonsprosesser. Samlet sett kan de mange parameterne være vanskelige å visualisere gjennom datablad. Derfor har vi i ACTEC utvidet testfasilitetene og laboratoriet med mye nytt utstyr, som gir oss muligheten til å vise hva batterier kan – og i like stor grad hva de ikke kan!

Publisert Sist oppdatert

For en rekke bedrifter gir det veldig god mening å tenke drift ved valg av batterier. «Billig» kan ofte være den dyreste løsningen på sikt.

Vi er med på å sikre den billigste løsningen på sikt, og kan gi produktdesignere, industrifolk, innkjøpere etc. av batterier en dypere innsikt i parametere som ladetid, lade- og utladingsprosesser samt temperaturforhold, og samle inn og lagre data i ulike systemer og miljøer. Når vi dokumenterer at vi leverer den optimale løsningen hver gang, kommer våre kunder igjen med sine nye prosjekter.

Vi har blant annet fått nye klimaskap der vi kan sette batteriene i drift under syklisk varierende miljøer med kulde, varme og fuktighet. Ved å stresse batteriene maksimalt, kan vi effektivt gi deg råd om valg av batterier for vanskelige bruksområder.

I vårt eget testsenter blir den aktuelle profilen funksjonstestet i sanntid eller i en tvangstest i et klimaskap. Vi gjennomfører en stresstest ved både høy belastning, høy temperatur og lav temperatur. De innsamlede dataene brukes for å optimalisere løsningen mest mulig i forhold til ønsker og krav.

Vi bruker blant annet termografi for å vise hvordan cellene og koblingene oppfører seg i batteriene, og ved å teste de ulike kjemiene og innkapslingene under realistiske forhold er det ingen ubehagelige overraskelser i felten når du setter batteriene i drift i applikasjonene.

Dette gir en god «real-life» vurdering av batteriene, som sikrer at en valgt batteriløsning ikke bare er den beste – men også den billigste på sikt.

Har du spesielle krav til batteripakken din?

Kontakt oss på telefon +45 8711 9999, vi har 30 års erfaring med skreddersydde batteriløsninger. Fortell oss dine behov. Da utvikler og produserer vi raskt og effektivt en profesjonell batteriløsning som oppfyller dine krav og spesifikasjoner 100 %.

Powered by Labrador CMS