Oslo Battery Days 2024:

Erik Hagelien (t.v.) fra Schive og Shmuel De-Leon fra Shmuel De-Leon Energy inviterer til et nytt Oslo Battery Days med mange interessante tema.

Klar for å diskutere «batterirevolusjonen»

 Oslo Battery Days er blitt en ledende batterikonferanse i Skandinavia. Nå er det åpnet for registrering til høstens arrangement.

Publisert Sist oppdatert

Shmuel De-Leon Energy fra Israel, Schive fra Norge og Battery Norway Organization vil i samarbeid invitere til den 6. Oslo Battery Days Conference, 19.-21. august.

Den 3-dagers OBD har vokst seg til en ledende batterikonferanse i Skandinavia-området, og ikke minst en plattform for å diskutere innovative batteriteknologier. Her vil det bli gode muligheter for nettverksbygging, ifølge arrangørene.

Tur på fjorden hører med, denne gang med Legacy of the Fjords – batteridrevet, selvsagt...

Konferansen omfatter også en utstilling, og bedrifter er også velkommen til å sponse arrangementet.

Det opplyses om at antall deltagere er begrenset, og man oppfordres til å registrere seg snarest.

Konferansen, som finner sted på Grand Hotel i Oslo, samler tradisjonelt deltakere fra både ledende private og offentlige bedrifter, gründerbedrifter, investorer, akademikere og alle bedrifter som er interessert i batterirevolusjonen.

Det sosiale elementet er som vanlig også viktig, og for 2024-arrangementet byr arrangørene på en spektakulær mandagskveld på vakre Akershus festning, og for den andre kvelden planlegges et fjordcruise på det helelektriske fartøyet "Legacy of the Fjords". 

Informasjon om kveldsarrangementet kan lastes ned her.

 

 

 

Powered by Labrador CMS