Oslo Battery Days 2023:

I år blir det fjordcruise for de som ønsker det.

Samles om batteriteknologi i Oslo

Oslo Battery Days større og mer relevant enn noen gang. I år også med sosial inngang i form av båttur.

Publisert Sist oppdatert

Batterispesialistene Schive AS og israelske Shmuel De-Leon Energy skal i fellesskap arrangere den 5. Oslo Battery Days Conference i Oslo, 21.-22. August i år.

- I år er konferansen større enn noen gang, med mer enn 30 foredrag og 20 utstillere, sier Erik Hagelien i Schive.

Todagerskonferansen OBD har etablert seg som en ledende en ledende batterikonferanse i Skandinavia, og fremstår som en god plattform for å diskutere nyskapende batteriteknologier – og ikke minst mulighet for nettverksbygging.

Batterier er blitt en kritisk faktor i det moderne samfunnet, i alt fra trådløse IoT-produkter og bærbare apparater til elektrisk mobilitet og alternative energikilder. Batteriteknologi er også høyaktuelt i forbindelse med planleggingen av batterifabrikker i Norge.

Konferansen vil berøre områder som markedsutvikling, nye teknologier, produksjonsteknologi, design, leveringskjeder, test, med mer.

Hagelien forventer omkring 150 deltagere. Plassene fylles fort opp, så det kan være lurt å melde seg på så tidlig som mulig.

Foruten konferanseprogrammet har arrangørene lagt til en sosial happening: - Nytt av året er båttur på mandag kveld for de som ønsker å betale for det, opplyser Hagelien. Fjordcruiset foregår med den klassiske turbåten MS Nobel.

Som nevnt omfatter konferansen en utstilling, og det er fortsatt mulig å melde seg på som utstiller, eller som sponsor for konferansen.

Powered by Labrador CMS