Kraftelektronikk:

Batteristyringsløsninger i ny e-bok

Distributøren Mouser Electronics har gitt ut en ny e-bok i samarbeid med Vishay Intertechnology, som analyserer hensynene og utfordringene ved å designe høyytende og pålitelig batterisystemer.

E-boken, «8 Industry Experts Discuss Battery Management Solutions», fokuserer på batteristyringssystemet (BMS), som er den elektroniske kontrollkretsen som overvåker og regulerer lading og utlading av batterier. BMS informerer systemene om ladetilstanden (SOC) til batteriet, sørger for at forholdene er optimale for batteriets helsetilstand (SOH), og beskytter batteriet mot feiltilstander som kan skade det. E-boken utforsker riktig BMS-design og måtene Vishay hjelper kundene sine med å oppnå best ytelse og pålitelighet for batterisystemer. E-boken inkluderer også eksempler fra Vishays portefølje av diskrete halvledere og passive komponenter for å bidra til å forlenge batterilevetiden, forbedre driftssikkerheten og sikre pålitelig datainnsamling for presis batterihelseovervåking og effektiv strømstyring. Og de nevner i fleng:

Den lineære optokobleren Vishay VOA300, tilgjengelig fra Mouser, er ideell for spennings- og strømovervåking i BMS for elektriske og hybride kjøretøy (EV/HV). Den bilkvalifiserte enheten gir rask respons, forsterkningsstabilitet og isolasjonsspenning som er sterkt forbedret i forhold til andre standard optokoblere.

WSBE-serien Power Metal Strip shuntmotstander har svært lav motstand og høy effektkapasitet, noe som muliggjør høy strømføling til 1825A. Disse motstandene er laget ved hjelp av en proprietær prosesseringsteknikk som reduserer temperaturkoeffisienten for motstand (TCR) til < 10 ppm/°C over hele driftsområdet på -55 °C til 150 °C. Enhetene tilbyr også mange andre fordelaktige egenskaper som bidrar til å forenkle BMS-design og redusere kostnadene samtidig som de oppnår de høyeste ytelsesnivåene.

Vishays overflatemonterte PAR transient voltage suppressor (TVS) dioder beskytter sensitiv elektronikk mot spenningstransienter indusert av induktiv lastsvitsjing og lynnedslag på kretser, MOSFET og signallinjer til sensorenheter for biler.

Bestående av to motstander integrert i én overflatemontert støpt pakke, gir CDMM tykkfilmbrikkedelere en enkeltkomponenterstatning for flere diskrete motstander som brukes i høyspenningsapplikasjoner på opptil 1,5KV. Den plassbesparende AEC-Q200-kvalifiserte enheten er optimalisert for høyeffekts DC/DC-omformere og omformere i elektriske biler.

For å lese den nye e-boken, besøk manufacturers.mouser.com/vishay-automotive/vishay-8-industry-experts-discuss-battery-management-solutions-2.

Powered by Labrador CMS