UPS:

Eaton lanserer bytteordning for UPS'er.

Lanserer innbytteordning for spesialkomponenter

Energistyringsselskapet Eaton tar miljøgrep og lanserer en europeisk kampanje der de tar gamle UPS-systemer i innbytte mot nye.

For bedrifter med kritisk IT-infrastruktur, datautstyr og andre installasjoner, er bruken av Uninterruptible Power Supplies (UPS) svært viktig. Hele konseptet med en UPS er at den skal fungere dersom resten av infrastrukturen, som nettstrømmen, forsvinner. Det er derfor kritisk at de til enhver tid er funksjonelle.

Et UPS-system som bryter sammen kan dermed utgjøre stor risiko for bedriften i tilfelle driftsavbrudd. Samtidig vet vi at en oppgradering til et nyere og bedre system kan være kostbart både for bedriften og miljøet.

Dette ønsker strømstyringsselskapet Eaton å endre på, når de nå lanserer sin nye kampanje «Trade-In 2024». Kampanjen lanseres over hele Europa, og varer mellom 1. april til 30. juni i år. Den innebærer en innbytteordning som skal gjør at bedrifter kan kjøpe en ny UPS, samtidig som de kvitter seg med den gamle på en miljøvennlig måte ved at Eaton tar disse i innbytte som en returordning.

Tilbudet er tilgjengelig gjennom Eatons offisielle IT-partnere, og gjelder for et bredt utvalg av Eatons line-interaktive og online UPS-modeller.

– Denne kampanjen reflekterer Eatons fokus på bærekraft og verdiskapning hos kundene våre. Ved å bytte inn sin gamle UPS, kan kundene både oppgradere til den nyeste teknologien til en redusert pris, samtidig som de kan bidra til å mindre elektronisk avfall ved å sikre at de gamle enhetene deres blir kassert på en miljøvennlig måte, sier Jan-Erik Pedersen, salgssjef i Eaton. Tilbudet er tilgjengelig gjennom Eatons offisielle IT-partnere. Det dekker et bredt spekter av Eatons ulike UPS-modeller.

UPS-systemene beskytter også bedriften mot datatap eller korrupte data ved å stenge ned nødvendige systemer, eller at den går over til reservestrøm ved strømforstyrrelser. Ved store bevegelser eller effekttopper i strømspenningen regulerer systemet strømforsyningen, og tar dermed ned risikoen for skade på følsomt IT-utstyr. Bedre kompatibilitet med den eksisterende IT-infrastrukturen og bedre funksjoner, som forbedret administrasjonsprogramvare eller effektfaktor, loves også.

Powered by Labrador CMS